YOĞURTLU KEREVİZ SALATASI

YOĞURTLU KEREVİZ SALATASI

 

Malzemeler:

1 Büyük kereviz

1 Tane yeşil elma

1 Diş sarımsak

2 Su bardağı yoğurt

1 Su bardağı ceviz 1 kahve fincanı sıvıyağ

Tuz

1 Yemek kaşığı kırmızı biber

 Hazırlanışı:

 Kereviz ve elmanın kabukları soyulduktan sonra rendenin iri tarafıyla rendelenir, daha sonra 1 diş sarımsak ezilerek içine ilave edilir, üzerine yoğurt eklenir, yarım çay bardağı doğranmış ceviz ve isteğe göre tuz eklenir.

Kalan yarım bardak ceviz ise 1 kahve fincanı sıvıyağ ile birlikte bir süre kavrulur, ardından içine toz biber ilave edilir ve yoğurtlu kerevizin üzerine gezdirilir.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hatice Nizamoğlu - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Time Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Time hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Time editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Time değil haberi geçen ajanstır.