İşte size bu konuda birkaç ipucu:
1. Sıcak Su Yöntemi: Kavanozun kapağını sıcak suya batırın. Sıcak su kapağın contasını gevşetir ve kapağın kolayca açılmasını sağlar.
2. Lastik Eldiven Yöntemi: Kavanoz kapağını açmaya çalışırken lastik eldiven giymek, tutuşu güçlendirir ve kavanozun kaymasını engeller.
3. Bıçak veya Kaşık Kullanma: Kavanoz kapağının etrafını bıçak veya kaşık yardımıyla nazikçe çevirerek kapağın gevşemesini sağlayabilirsiniz.
Bu yöntemlerden herhangi birini deneyerek kavanoz kapaklarını kısa sürede açabilirsiniz. Artık kavanoz açma sıkıntısı yaşamayacak ve yemek yaparken veya konserve açarken zaman kaybetmeyeceksiniz. Şimdi kendinize güvenle mutfakta hareket edebilirsiniz. Her gün yeni bir şey öğrenmek hayatı daha kolaylaştırır, değil mi?
Yorum yazarak Gaziantep Time Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Time hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Time editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Time değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Gaziantep Time Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Time hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Time editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Time değil haberi geçen ajanstır.