5 adet orta boy patates
2 soğan
3 domates
2 diş sarımsak
1 yeşil biber
1 kırmızı biber
350 gr kıyma
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı salça
Karabiber, pul biber, tuz (Baharatlar tercihe kalmış)
Yapılışı
Bütün malzemeleri küp küp doğrayalım.
Üzerine kıymayı, salçayı, baharatları ve sıvı yağı ekleyip karıştıralım.
Tepsinin üzerini ıslatılmış yağlı kağıtla kapatıp, 200 derece önceden ısıtılmış fırına verelim.
Yaklaşık 25-30 dakika pişirip üzerinden yağlı kağıdı da alıp 5-10 dakika üzeri kızarana kadar pişirelim.
Deneyecek olanlara afiyet olsun.
Yorum yazarak Gaziantep Time Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Time hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Time editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Time değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Gaziantep Time Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Time hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Time editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Time değil haberi geçen ajanstır.